Foto: stock.xchng

Ceturtdien Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības lielajā zālē tiks sveikti konkursa "Latvijas Labākais tirgotājs 2011" finālisti, informēja Latvijas tirgotāju asociācija.

Šogad ikgadējā konkursa finālā piedalījās 53 uzņēmumi no visas Latvijas. Pieci no viņiem izpelnījušies kompetentās žūrijas augstāko novērtējumu un papildus uzvarētāja diplomam saņems mākslinieka Aināra Sila radīto Galveno balvu.

Konkursa "Latvijas Labākais tirgotājs 2011" dalībnieki ir uzņēmumi, kas apstiprinājuši savu gatavību darboties ar saukli: "Izvēlies labāko" un akceptējuši pircēja izvēli iepirkties, paēst vai izmantot pakalpojumus Latvijas labākajos tirdzniecības nozares objektos.

Konkurss "Latvijas Labākais tirgotājs" notiek kopš 1995. gada, un to rīko Latvijas Tirgotāju asociācija sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību. Konkursa mērķis ir popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus, paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti un iepazīstināt ar tiem plašu sabiedrību.

Konkurss notiek divās kārtās: pirmā kārtā nosaka pilsētu un rajona labākos uzņēmumus, kas tālāk piedalās otrajā kārtā valsts mērogā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!