Henrijs Fogels, kurš patlaban ir SIA “Kesko Food” ģenerāldirektors un valdes loceklis, pēc vairāku kandidātu izvērtēšanas ir izvēlēts par a/s “Aldaris” prezidentu un valdes priekšsēdētāju, portālam “Delfi” pastāstīja kompānijā.
“Esmu pārliecināts, ka Fogels ar savu līdzšinējo pārdošanas un mārketinga pieredzi veicinās „Aldara” turpmāko augšupeju un panāks tā augstākā potenciāla sasniegšanu” – uzskata “AldarA” padomes priekšsēdētājs un „BBH Baltic” prezidents Tomas Kučinskas.

Kučinskas izsaka pateicību arī Inārai Šurei, kura līdz šim aizvietoja „Aldara” prezidentu. Šure atgriežas uzņēmuma valdes priekšsēdētāja vietnieces amatā un turpinās ieņemt ražošanas un tehniskās attīstības direktores amatu.

„ Fogelam ir vairāk nekā 10 gadu augstākā menedžmenta pieredze, tāpēc mēs ticam un esam pārliecināti, ka viņa vadītāja prasme būs būtisks ieguldījums „Aldara” komandas stiprināšanā”, uzskata Kučinskas.

Fogels ir absolvējis Rīgas Medicīnas Universitāti, kā arī Rīgas Biznesa Institūtu (MBA). Kā „Aldara” prezidents Henrijs Fogels uzsāks darbu no š.g. 9. septembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!