Foto: LETA
Pirmdien Maskavā tirdzniecības tīkla "Alije parusa" atklāts Rīgā un Latvijā ražotu pārtikas preču stends "Rižskij dvorik". Tas ir jau otrais stends šajā tirdzniecības tīklā, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pirmais "Rišskij dvorik" stends Maskavā tirdzniecības centrā "Ščuka" kopš pagājušā gada darbojas ar panākumiem. Katru nedēļu uz Maskavu dodas krava ar svaigu produkciju, un pārdošanas apjomi aug.

Projekta ietvaros pārtikas produkti tiek pārdoti vēl desmit tīkla "Alije parusa" veikalos un pieaug arī to Latvijas ražotāju skaits, kas ir pārstāvēti "Rizškij dvorik" stendos, tāpēc plānots, ka jau šovasar stendi tiks atvērti vēl vienā Maskavas lielveikalu ķēdē.

Latvijā ražotās produkcijas veikala stendi ir noformēti ar Vecrīgas skatiem, Rīgas centram raksturīgām laternām un citiem elementiem, kas atgādina Vecrīgas pagalmu.

"Rižskij dvorik" stendos Maskavas iedzīvotāji var iegādāties piena produkciju, tai skaitā jogurtus, sviestu, biezpienu, sieru, skābo krējumu, maizi, cepumus, gaļas izstrādājumus, dzērienus, ūdeni, zivju konservus, sukādes, šokolādes izstrādājumus un citus saldumus, miltus, graudu pārslas, mērces, dārzeņu konservus, čipšus, Latvijas balzāmu un arī keramikas izstrādājumus.

Projektu "Rižskij dvorik" realizē Latvijas un Krievijas kopuzņēmums "Assol un partneri", tirdzniecības tīkls "Alije parusa" un uzņēmumu grupa "PIR".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!