Foto: Publicitātes foto
Alus darītavas "Aldaris" izpilddirektora amatā Tomasu Panteli nomainījis Tomass Kure Jakobsens, kurš ilgus gadus darbojies "Aldara" īpašnieka "Carlsberg" grupas saistītajos uzņēmumos, portālu "Delfi" informēja "Aldara" Komunikāciju direktore Laura Krastiņa.

Jakobsens ir strādājis "Carlsberg" grupā 15 gadus. Līdz 2008.gadam Jakobsens bija atbildīgas par "Carlsberg" produktu pieejamību vairāk nekā 100 eksporta tirgos, kuros "Carlsberg" grupai nav savu alus darītavu. Kopš 2008.gada Jakobsens ir strādājis par izpilddirektoru "Carlsberg" uzņēmumos Horvātijā un Ungārijā.

"Man vienmēr ir patikuši jauni izaicinājumi, tāpēc esmu pagodināts, ka kļuvu par Latvijas alus tirgus līdera izpilddirektoru. Esmu pārliecināts, ka pieredze, ko esmu guvis ilgus gadus strādājot alus nozarē "Aldarim" palīdzēs vēl vairāk nostiprināt pozīcijas alus segmentā, kā arī palielināt mūsu pārstāvniecību bezalkoholisko dzērienu nozarē", norāda Jakobsens.

Līdzšinējais "Aldara" izpilddirektors Panteli saņēmis paaugstinājumu un turpmāk ieņems vadošu amatu "Carlsberg" grupā. Panteli pievienojās "Aldara" komandai 2008.gada augustā.

"Aldara" valdes priekšsēdētāja ir Ināra Šure.

"Aldaris" ir dibināts 1865.gadā un ir "Carlsberg" grupas uzņēmums. "Aldara" produktu portfelī ir aptuveni 40 dažādu dzērienu, kas pārstāv sešas grupas – alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, sidru, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus. 2011.gadā "Aldara" alus pārdošanas apjomi palielinājās par 2%, bet sidra – par 12%, salīdzinot ar 2010.gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!