Foto: LETA
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) par dalību starptautiskā koka būvniecības izstādē Francijā slēgs līgumu ar tās organizatoriem par 5,3 tūkstošiem eiro (3,7 tūkstošiem latu), liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētais paziņojums.

Līgums tiks slēgts ar Francijas kompāniju "Angers Expo Congres" par dalības nodrošināšanu starptautiskajā koka būvniecības izstādē "Salon Maison Bois 2011" Anžē, Francijā.

LIAA iepirkumu veic Eiropas Reģionālā attīstības fonda programmā "Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas".

Starptautiskā izstāde Francijā norisināsies no 15. līdz 17.oktobrim, liecina organizatoru mājaslapā publicētā informācija.

Savukārt LIAA mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka izstādē "Salon Maison Bois" pērn piedalījās 267 dalībnieki no tādām valstīm kā Kanāda, Austrija, Vācija, Igaunija, Beļģija, Luksemburga un Latvija, un kopumā izstādi pērn apmeklēja aptuveni 20 tūkstoši apmeklētāju.

LIAA ir Ekonomikas ministrijas pārziņā. Tās mērķis ir sekmēt uzņēmējdarbības attīstību Latvijā, veicinot ārvalstu investīciju apmēra pieaugumu, un palielināt Latvijas konkurētspēju pašmāju un starptautiskajos tirgos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!