Satiksmes ministriju (SM) Rīgas brīvostas valdē pārstāvēs "Citadeles bankas" padomes loceklis Juris Vaskāns, bet Ventspils brīvostas valdē – satiksmes ministra padomnieks Artis Stucka, otrdien nolēma valdība.

Vaskāns bijis AS "Parex banka " padomes loceklis, tagad ir AS "Citadele banka" padomes loceklis, strādājis arī Privatizācijas aģentūras valdē.

Stucka pašlaik ir satiksmes ministra Ulda Auguļa (ZZS) padomnieks. Kopš 2003.gada viņš strādājis Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā. Bijis ministrijas valsts sekretāra vietnieks pašvaldību darbības pārraudzības jautājumos, pirms tam - iestādes Juridiskā departamenta direktors.

Jau ziņots, ka 12.novembrī valdība atbrīvoja Jāni Straumi (TB/LNNK) no Rīgas brīvostas valdes locekļa amata, savukārt Emīlu Jakrinu (TB/LNNK) - no Ventspils brīvostas valdes locekļa amata. Straumi un Jakrinu ostu valdēs bija iecēlis iepriekšējais satiksmes ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK), un, stājoties satiksmes ministra amatā, Augulis uzsvēra, ka šie valdes locekļi ir jāmaina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!