Foto: LETA
Viens no pasaules vadošajiem aviācijas apmācības izdevumiem uzslavējis Rīgas lidostā izveidoto centru "airBaltic Training", kuram esot ļoti spēcīgas pozīcijas tirgū.

Apmācību izdevums "The Journal for Civil Aviation Training" aprakstījis "airBaltic Training" unikālo apmācību piedāvājumu. Svaiga pieeja apmācībām nodrošinot "airBaltic Training" ļoti spēcīgās pozīcijas tirgū. Galvenās priekšrocības esot ģeogrāfiskais izvietojums un krievu un angļu valodu zināšanas, ko lieliski papildina padziļināta izpratne par Krievijas un NVS valstu kultūrām.

Četras lappuses garais materiāls sniedz ieskatu "airBaltic" ātrajā un veiksmīgajā attīstībā no zemo cenu aviokompānijas uz hibrīdas aviokompānijas modeli, attīstot Rīgu kā ērtu un modernu tranzītmezglu.

Apmācību pakalpojumu sniedzēja "airBaltic Training" programmās šogad apmācīti gandrīz 3000 speciālistu no 30 valstīm.

"airBaltic Training" ir "airBaltic" meitasuzņēmums, kas piedāvā plašu aviācijas apmācību pakalpojumu klāstu Rīgā. Modernajā īpaši šim mērķim celtajā "airBaltic Training" centrā ir pieejams "B737 Classic" lidojuma simulators, daudzfunkcionālais trenažieris, durvju trenažieris, kā arī datorizētas un ērtas mācību telpas. 2011.gada februārī "airBaltic Training" kļuva par vienīgo Starptautiskās gaisa satiksmes asociācijas (IATA) reģionālo apmācību centru visā Eiropas Savienībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!